Mijn favorieten

Begeleiden verkoop

Kennis, ervaring en persoonlijke aanpak. 

Gaat u uw woning verkopen? Daarvoor zijn niet alleen kennis en ervaring, maar ook een gezonde portie zakelijkheid nodig. Die kwaliteiten combineert De Koster Makelaars met een prettige, persoonlijke werkwijze. We luisteren goed naar uw wensen en gaan heel zorgvuldig voor u te werk.

Verkoopbrochure
In een informatieve verkoopbrochure besteden we extra aandacht aan de pluspunten en bijzondere karakteristieken van uw woning (zoals de woonomgeving). Indien gewenst laten we vooraf de bouwkundige en technische staat van uw woning door een objectief bureau beoordelen. En uiteraard bepalen we in overleg met u de vraag- en verkoopprijs.

Presentatie
Via het NVM-datanetwerk, onze eigen website en www.funda.nl is snel bekend dat uw woning te koop staat. Maar er zijn nog diverse aanvullende mogelijkheden om uw woning te presenteren. Samen met u kiezen we voor de meest effectieve marketingstrategie.

Verkoop en afhandeling 
De bezichtigingen worden in goed overleg met u gepland, zodat u altijd ruim van tevoren weet wanneer we met kandidaten komen. We onderhandelen voor u over de verkoopprijs en stellen de koopovereenkomst op. Verder regelen we al uw juridische zaken, behartigen we uw belangen tot de notaris en zijn we aanwezig bij het tekenen van de akte. En ook na de overdracht staan we u uiteraard graag met raad en daad terzijde. In dit hele traject van verkoop en afhandeling staan duidelijkheid en heldere communicatie voorop. U bent dan ook steeds goed op de hoogte en staat nooit voor onaangename verrassingen.

Interesse?
Bent u geïnteresseerd in de verkoop van uw woning via De Koster Makelaars? Dan maken wij graag een afspraak met u.
 

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring